Klaveril saadab Piret Rips, viiulil Eva PunderSangaste vald sai kahekümne aastaseks. Selleks valmis imeilus Sangaste valla laul, mille teksti kirjutas Leelo Tungal ja meloodia lõi Piret Rips-Laul. Laulu – „Ootab omi ja rändajaid Sangaste” esmaettekandmine toimus 1. oktoobril Sangaste kirikus. Selle kandsid ette Birgit Varjun, Uku Suviste, segakoor Hilaro ja Keeni Põhikooli lastekoor. Lisaks kõlas koori esituses Piret Ripsi looming ja solistid laulsid armastatud Eesti heliloojate loomingut.

[hr]

Sangaste kirikSolistid Birgit Varjun ja Uku SuvisteLaval on kõik esinejad

[hr]

Vaata videot:

Uku Suviste ja Hilaro esitavad Piret Ripsi loo “Mu süda usub õnne”. Klaveril saadab autor, viiulil Eva Punder.

[hr]

Vaata videot:

Uku Suviste, Birgit Varjun, Keeni põhikooli lastekoor ja Hilaro esitavad Sangaste valla laulu “Ootab omi ja rändajaid Sangaste” (sõnad Leelo Tungal, viis Piret Rips-Laul). Klaveril saadab autor, viiulil Eva Punder.

[hr]

+ Loe Lõunalehest

[hr]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.