30. detsembril 2022 kõlas Kandles Võru kooride juubelikontserdi teises pooles Urmas Sisaski “Näärioratoorium”.

Selle teosega panid 2022. aastale punkti Võru Meeskoor, Võru Segakoor Tervis, koor Tempera, Segakoor Hilaro ning Võru Muusikakooli õpetajate instrumentaalansambel ja võimlemisklubi Sirutus. Solistideks olid Kaari Kattai ja Tiit Raud.

Liina Kersna kirjutab oma Facebooki lehel: “Täiendatud koosseisuga, kus lavale lisandusid Võru Muusikakooli õpetajate instrumentaalansambel ja segakoor Hilaro, solist ja tantsijad, tuli esitusele lahkunud Urmas Sisaski Näärioratoorium. See oli võimas.

Laval oli üle 120 laulja, pillimehe ja tantsija. Võru tõestas meile kõigile selle raske aasta lõpuks, et kogukonna koostöös ja üksmeeles saab teha suuri asju – puudutada ja ravida lõppevast aastast haavunud hingi. Aitäh ja maani kummardus 🙏