Tere head laulu – ja tantsupeol osalejad!

Peame kurvastusega teatama, et 30.maiks planeeritud Võru maakonna laulu – ja tantsupidu ei toimu.
Jälgides ekspertide hinnanguid ning ka maailmas toimuvat, on oht, et eriolukord kestab riigis planeeritust kauem ning suured rahvakogunemised ürituste näol on kindlasti veel keelatud mitu kuud.
Me ei soovi ohtu panna mitte ühegi osaleja tervist ega tekitada suurt pinget selle sündmuse ettevalmistamisel.
Samuti ei ole meil olnud võimalus ühiselt enda gruppides kokku saada ja igaühel teist harjutada laulu – ja tantsupeo repertuaari.

Küll aga leidsime loomingulises meeskonnas võimaluse ja idee tähistada väärikalt Kai Leete 110. sünniaastapäeva temale pühendatud kontsert-lavastusega. Esimene kontsert toimuks oktoobri lõpu poole Võru Kultuurimajas Kannel ning kaks kontserdit  novembri alguse poole Antslas ja Vastseliinas.
Täpne kava ja idee on hetkel koostamisel.

Osalema kindlasti ei mahu sellises mahus esinejaid nagu oli esialgselt planeeritud. Lavastaja Maie Pau võtab teie kõigiga ise ühendust.
Kontsertitel on põhirõhk tantsul. Seega lauljad saavad sellel aastal puhata ja tulla nautima kontsert-lavastust saalis (loodan et te väga ei kurvasta ja õigepea mõtleme juba järgmise aasta peo peale )

Kuidas täpsemalt kõik veel toimuma saab, hoiame teid infoga kursis.
Oleme positiivsed ja rõõmsad ning hoiame üksteisel ikka head tuju üleval!

Aitäh, et te olemas olete. Loodan, et see olukord kodus annab head uut energiat kui olukord taas muutub ja saame kokku, et seda rõõmsalt tähistada!
Küsimuste korral helistage või kirjutage julgesti!

Maie ja Kristi

Kristi Vals
kultuurispetsialist
SA Võrumaa Arenduskeskus
tel: 5912 9200
e-post: kristi.vals@vorumaa.ee